Els “tuppers” cada cop més presents a l’oficina
§Una tendència cada cop més estesa: Avui la majoria de les empreses disposen d’una cuina amb nevera i microones, i una taula gran per compartir l’estona de dinar amb els companys de feina.
§Un costum anglosaxó: sortir de l’oficina amb la carmanyola per dinar en un parc ja comença a ser habitual al nostre país.
§Yuppies moderns: estan sorgint ja models d’elegants maletes la funció de les quals no deixa de ser la de la taifa de tota la vida.
Un àpat atractiu, equilibrat i econòmic
§Un àpat atractiu: Proposem lluitar contra la imatge d’un menjar de taifa fet de sobres, trist i reescalfat.
§Un àpat equilibrat: Podem menjar fora de casa i mantenir els mínims imprescindibles per a una dieta sana.
§Un àpat econòmic: Portar-nos el menjar a la carmanyola fet de casa abaratirà el pressupost que destinem a la nostra alimentació .
Aquí teniu una mostra del resultat!