Restes de pa sec:
- Pa ratllat
- Picatostes
- Torradetes d’all
- Torradetes de Santa Teresa
- Pizzes casolanes
Sobres de vegetals, aigües de bullir verdures:
- Amanides
- Remenat o truita
- Farcits de crestes
- Acompanyaments de pasta o arròs
- Brous (es poden congelar i fer-ne glassons)
Iogurt, flams o natilles a punt de caducar, restes de torrons:
- Postres imaginatius i deliciosos:
- Copeta doble textura de iogurt, mascarpone i natilles empolvorada amb restes de torró de Xixona.
- Gelats de Xixona, de iogurt,...
- Berenars: pa amb mantega i torró.
Restes de cava i de vi:
- Peres al vi
- Reduccions i salses
- Aromatització de guisats
- Còctels de cava imaginatius
Restes de formatges secs:
- Formatge ratllat
- Crema de formatges
- Quiche lorraine
Restes de pasta bullida o arròs es poden barrejar amb:
 - Bolets o xampinyons
 - Escopinyes de llauna
 - Truita o amanida 
 - Tinta de calamar de llauna 
Utilitzeu la creativitat: són plats d’elaboració ràpida que permeten molt de joc!
 



 
Bones idees per aquests temps complicats i d'altres que vindran de bonança.
ResponderEliminar