Les receptes

Els nostres plats es caracteritzen per la utilització d'una gran varietat de productes propers, de temporada i de qualitat, cuinats, combinats i presentats de forma ràpida i creativa.


Algunes de les nostres propostes
  • Receptes amb productes D.O.P. i I.G.P.
  • Receptes amb els productes de temporada del mercat.
  • Receptes amb productes antial·lèrgics
  • Receptes amb productes de les cuines del món
  • Receptes sense foc
  • Receptes amb productes ecològics
  • Receptes d'adobs, melmelades, conserves i confitures


Us donarem impreses les nostres receptes pas a pas després de cada taller o xerrada.

Consulteu algunes de les nostres receptes:
Receptes d'arrossos
Receptes de Cuina Depurativa
Receptes de tapes i aperitius
Receptes de Cuina de Nadal 2012
Receptes Cuina de Nadal 2013
Receptes Cuina de Nadal 2014
Receptes Cuina de Nadal 2015
Receptes de cuina vegetariana i vegana
Brotxeta de seitan marinat
Bricks de lombarda amb panses
Fideus amb escopinyes
Mongeta verda a les algues
Neules farcides de xocolata
Papillote de fruites
Paté de remolatxa
Pinxos de cireres amb tres formatges
Xitake amb cruixent d'arròs i melmelada de ceba

Receptes dels tallers de Lekué
Pa de Brioche
Papillote de fruites
Truita de patates
Pa al microones
Salmó amb verduretes
Flam de pastanaga
Ou mollet amb niu de pasta i foie



2 comentarios:

  1. Hola!
    Em dic Todor i fa poc vaig descobrir la colleja i les seves qualitats alimentàries.Us volia preguntar si teniu algunes sugerències per cuinar-la.
    Moltes gràcies!

    ResponderEliminar
  2. La colleja és una herba de l'estil de la rúcula. Aquí no se'n troba gaire. L'hem cuinada alguna vegada amb arròs i carxofes o amb un remenat d'ous.
    Esperem que et serveixi el consell!

    ResponderEliminar