Sucs:
2 pomes verdes
½ cogombre
2 branques d’api
5 branquetes de julivert
1 grapat d’espinacs
1 trosset Gingebre (mida
d’una ungla)
Suc energètic
1 cogombre
1 branca d’api
1 tros d’arrel de gingebre
5 fulles de menta
2 tiges de fonoll
Suc antioxidant
2 pomes
2 arrels de remolatxa
1 trosset d’arrel de
gingebre
2 raves
Plats:
Amanida d’endívies, anacards i orellanes
Ingredients
Endívies
Anacards
Orellanes
Pastanaga
Elaboració
1.
Tallar i barrejar
tots els ingredients
2.
Amanir amb
oli i una mica de llimona o vinagre de poma
Ingredients
Rúcula
Canonges
Maduixes
Pipes de carbassa
Elaboració
1.
Tallar i
barrejar tots els ingredients
2.
Amanir amb
oli i una mica de llimona o vinagre de poma
Verdures al Lékué
Ingredients
Carbassó
Pastanaga
Espàrrecs verds
1 Col romanesa
Oli
All
Julivert
Sal
Elaboració
1.
Posem les
verdures tallades al forn o microones dins dels Lékué
2.
Preparem oli
amb julivert, all i sal i ho triturem
3.
Amanim les verdures
amb l’oli.
Espaguetis de carbassó i pastanaga amb xitaque
Ingredients:
1 Carbassó
2 Pastanagues
Xitaque
Elaboració
1.
Fem els
espagueti de carbassó i pastanaga
2.
Passem el
xitaque per la paella
3.
Ho barregem i
amanim amb oli i sal
Ingredients
Carbassó
Carbassa
Gerds
Pinyons
Pols d’avellana
Elaboració
1.
Tallem el
carbassó a la mandolina i l’estovem una mica al microones
2.
Fem un puré
amb la carbassa similar a la sopa però amb menys aigua
3.
Saltem els
pinyons a la paella amb una mica de puré de carbassa.
4.
Afegim uns
quants gerds
5.
Farcim el
carbassó enrotllant en forma de caneló
6.
Podem
empolvorar amb pols d’avellana i escalfar al forn.
No hay comentarios:
Publicar un comentario