18 nov. 2011

Taller de cuina de carmanyola

Ahir dijous 17 de novembre vam realitzar un taller de cuina de carmanyola al Centre Excursionista de Terrassa on vam proposar un ventall de possibilitats diverses de cuina sana, equilibrada, saborosa variada i econòmica i que no necessita més de mitja hora de preparació! per tal que us la pugueu endur a la feina, d'excursió o de picnic dins d'una carmanyola.



Elstuppers” cada cop més presents a l’oficina
§Una tendència cada cop més estesa: Avui la majoria de les empreses disposen d’una cuina amb nevera i microones, i una taula gran per compartir l’estona de dinar amb els companys de feina.
§Un costum anglosaxó: sortir de l’oficina amb la carmanyola per dinar en un parc ja comença a ser habitual al nostre país.
§Yuppies moderns: estan sorgint ja models d’elegants maletes la funció de les quals no deixa de ser la de la taifa de tota la vida.
Un àpat atractiu, equilibrat i econòmic
§Un àpat atractiu: Proposem lluitar contra la imatge d’un menjar de taifa fet de sobres, trist i reescalfat.
§Un àpat equilibrat: Podem menjar fora de casa i mantenir els mínims imprescindibles per a una dieta sana.
§Un àpat econòmic: Portar-nos el menjar a la carmanyola fet de casa abaratirà el pressupost que destinem a la nostra alimentació .

Aquí teniu una mostra del resultat!




















2 comentarios:

  1. Què interessant!! tot i que hi han les fotos, podries relacionar quin van ser els plats que vau preparar???

    Marga, de L'hora del tupper (http://cuinescuina.blogspot.com/)

    ResponderEliminar
  2. Vam preparar tot això:
    Aperitiu de guacamole
    Mongeta verda a les algues
    Tartar de tomàquet
    Paté de remolatxa
    Paté de sardines
    Paté de surimi
    Sopa de miso
    Kinoa amb verduretes
    Arròs negre
    Pollastre al curry
    Crestetes japoneses
    Caqui amb iogurt grec i mascarpone
    Kèfir amb curry i xocolata
    Terrina de fruites amb gelatina de poma

    ResponderEliminar