Els “tuppers” cada cop més presents a l’oficina
§Una tendència cada cop més estesa: Avui la majoria de les empreses disposen d’una cuina amb nevera i microones, i una taula gran per compartir l’estona de dinar amb els companys de feina.
§Un costum anglosaxó: sortir de l’oficina amb la carmanyola per dinar en un parc ja comença a ser habitual al nostre país.
§Yuppies moderns: estan sorgint ja models d’elegants maletes la funció de les quals no deixa de ser la de la taifa de tota la vida.
Un àpat atractiu, equilibrat i econòmic
§Un àpat atractiu: Proposem lluitar contra la imatge d’un menjar de taifa fet de sobres, trist i reescalfat.
§Un àpat equilibrat: Podem menjar fora de casa i mantenir els mínims imprescindibles per a una dieta sana.
§Un àpat econòmic: Portar-nos el menjar a la carmanyola fet de casa abaratirà el pressupost que destinem a la nostra alimentació .
Aquí teniu una mostra del resultat!
Què interessant!! tot i que hi han les fotos, podries relacionar quin van ser els plats que vau preparar???
ResponderEliminarMarga, de L'hora del tupper (http://cuinescuina.blogspot.com/)
Vam preparar tot això:
ResponderEliminarAperitiu de guacamole
Mongeta verda a les algues
Tartar de tomàquet
Paté de remolatxa
Paté de sardines
Paté de surimi
Sopa de miso
Kinoa amb verduretes
Arròs negre
Pollastre al curry
Crestetes japoneses
Caqui amb iogurt grec i mascarpone
Kèfir amb curry i xocolata
Terrina de fruites amb gelatina de poma