Els tallers

Tallers temàtics de caràcter molt pràctic on us vosaltres cuinareu receptes originals, aprendreu les tècniques culinàries més saludables, i coneixereu les propietats i beneficis dels diferents productes.

Les nostres propostes:
Les algues i la cuina japonesa
El menjar de carmanyola
Alimentació antioxidant
La cuina depurativa
Cuina energètica
Cuina de Nadal
Cuina de sobres
Cuina de peix i bacallà
Dietes equilibrades
Menús infantils
Carns: aus, xai, vedella i porc
Conserves i adobs
Cuina de proximitat, la gastronomia catalana
Cuina sense foc
Cuines del món
Entrepans i sucs
Tapes i aperitius
Amanides, vinagretes i tàrtars
Gazpachos i cremes
La cuina del wok
Cuina amb Lékué
Alimentació a la Tercera Edat
Fem dieta sense passar gana
Creativitat amb llegums
Arrossos i arrossejats
Els nutrients de la pasta
Torrades dolces i salades
Postres casolans
Creps i blinis

I els tallers per a nens: La cuina dels bons hàbits, Cuina de supervivència, Entrepans variats, Pastissos casolans...

Entrades al blog de Tallers:
Taller de tapes variades al campament de Salmoëns
Taller demostratiu de Lékué a Milar Paloma Turu
Èxit del primer taller de carmanyola a Milar Paloma Turu
Aprenent a fer macarons
Estrena dels tallers de Lékué a Milar Paloma
Sessió formativa sobre productes de Lékué
Taller de cuina de carmanyola
Taller de cuina d'estiu
Taller d'entrepans i montaditos
Tallers de Lékué a l'Atelier de Milar Paloma
Liquats, amanides i gazpachos. Nous tallers a l'Atelier

No hay comentarios:

Publicar un comentario