12 abr. 2016

Taller de cuina depurativa a Milar Paloma Turu

Sucs:
Suc verd
2 pomes verdes
½ cogombre
2 branques d’api
5 branquetes de julivert
1 grapat d’espinacs
1 trosset Gingebre (mida d’una ungla)

Suc energètic
1 cogombre
1 branca d’api
1 tros d’arrel de gingebre
5 fulles de menta
2 tiges de fonoll

Suc antioxidant
2 pomes
2 arrels de remolatxa
1 trosset d’arrel de gingebre
2 raves

Plats:

Amanida d’endívies, anacards i orellanes
Ingredients
Endívies
Anacards
Orellanes
Pastanaga
Elaboració
1.     Tallar i barrejar tots els ingredients
2.     Amanir amb oli i una mica de llimona o vinagre de poma

Amanida de rúcula
Ingredients
Rúcula
Canonges
Maduixes
Pipes de carbassa
Elaboració
1.     Tallar i barrejar tots els ingredients
2.     Amanir amb oli i una mica de llimona o vinagre de poma



Verdures al Lékué
Ingredients
Carbassó
Pastanaga
Espàrrecs verds
1 Col romanesa
Oli
All
Julivert
Sal
Elaboració
1.     Posem les verdures tallades al forn o microones dins dels Lékué
2.     Preparem oli amb julivert, all i sal i ho triturem
3.     Amanim les verdures amb l’oli.

Espaguetis de carbassó i pastanaga amb xitaque
Ingredients:
1 Carbassó
2 Pastanagues
Xitaque
Elaboració
1.     Fem els espagueti de carbassó i pastanaga
2.     Passem el xitaque per la paella
3.     Ho barregem i amanim amb oli i sal


Canelons de carbassó
Ingredients
Carbassó
Carbassa
Gerds
Pinyons
Pols d’avellana
Elaboració
1.     Tallem el carbassó a la mandolina i l’estovem una mica al microones
2.     Fem un puré amb la carbassa similar a la sopa però amb menys aigua
3.     Saltem els pinyons a la paella amb una mica de puré de carbassa.
4.     Afegim uns quants gerds
5.     Farcim el carbassó enrotllant en forma de caneló

6.     Podem empolvorar amb pols d’avellana i escalfar al forn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario