26 sept. 2012

Èxit del primer taller de carmanyola a Milar Paloma Turu

Amb una bona llista de receptes, menús, suggeriments, consells, trucs i la panxa plena marxaven ahir al vespre les participants al Taller de Cuina de Carmanyola que vam dur a terme a Milar Paloma Turu de Terrassa. Vam cuinar aperitius d'humus i guacamole, patés de remolatxa i sardines, mongeta verda a les algues, tartar de tomàquet, arròs negre, crestetes japoneses, caqui amb iogurt grec i figues amb salsa de xocolata a la menta.
També vam aconsellar sobre els plats més adequats per emportar i vam suggerir alternatives per elaborar un menú setmanal fàcil, atractiu i equilibrat. Mentre anàvem cuinant vam recomenar els millors estris per a la seva elaboració, conservació i transport i vam donar petits trucs per mantenir el menjar en les millors condicions i evitar que es deteriori. Gairebé dues hores de taller molt ben aprofitades. No us perdeu el proper!
Aquí teniu l'enllaç a l'àlbum complet de fotografies!

Posts relacionats:
Nous tallers demostratius per aquesta tardor
Taller de Cuina de Carmanyola

No hay comentarios:

Publicar un comentario