20 ene. 2013

Marxa Nòrdica al Centre Excursionista de Terrassa


Per Elisenda Estany
El Centre Excursionista de Terrassa continua amb la Marxa Nòrdica, activitat que promovem activament des de Cuina i Salut. El passat diumenge 16 de desembre va col·laborar amb La Marató de TV3 contra el càncer. Més de 130 persones van participar-hi i es va recollir 1.000 euros. La caminada va ser pel Bosc de Can Deu.
La marxa nòrdica és un exercici físic basat en els moviments naturals que fem quan caminem, amb l’ajuda  d’uns bastons especialment dissenyats per aquesta activitat. Tonifica i enforteix els músculs i augmenta la circulació sanguínia activant el sistema cardiovascular. Amb la marxa nòrdica es treballa sobre el 90% de la musculatura del cos, sense carregar les articulacions.
És un exercici apte per a tothom, sigui quina sigui l’edat, el sexe o la condició física. Millora el nostre estat físic i psíquic. L’aprenentatge és ràpid i no implica gaire despesa.
Tothom qui prova la marxa nòrdica repeteix i s’hi enganxa. És una bona addicció, que voldreu compartir amb més gent i que produeix bones sensacions, que us faran sentir bé, equilibrats i satisfets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario