14 may. 2013

Organització de la nevera i el menú setmanal


¿Quin és el punt més fred de la nevera? ¿Com haig d'organitzar els aliments al seu interior? ¿Quins són els millors recipients per a la conservació dels productes? ¿Quant de temps podem tenir un aliment al congelador? Aquestes i d'altres preguntes les vam respondre ahir a la sessió de xerrada i demostració amb suport audiovisual que vam dur a terme a Milar Paloma Turu, on també vam parlar de l'organització setmana dels àpats, els menús i la compra.
La segona part de la sessió la vam dedicar a fer una demostració de receptes fàcils, saludables i vistoses en viu i a la seva degustació: liquat de síndria i llimona, amanida mimosa, fideus amb escopinyes, fajites amb verdures i peres al vi.
Us deixem aquí l'enllaç a la presentació de la sessió:
Organització de la nevera i la compra setmanal. El menú setmanal.
No us perdeu el proper taller: "Dietes equilibrades", el proper dilluns 20 de maig!

No hay comentarios:

Publicar un comentario