9 may. 2012

MARXA NÒRDICA AL CENTRE EXCURSIONISTA DE TERRASSAEls passats dies 21 i 22 d’abril es va realitzar el 1r. Curset de Marxa Nòrdica del Centre Excursionista de Terrassa.

La marxa nòrdica és una activitat física en què s’afegeix, a la manera natural de caminar, l’ús actiu d’un parell de bastons especialment dissenyats per aquesta pràctica. Aquesta combinació permet que treballi un 90% de la musculatura del nostre cos, tant de la part inferior com superior. És, per tant, un exercici molt complet.

La marxa nòrdica va sorgir a principi dels anys 1930 a Finlàndia. L’equip local d’esquí nòrdic va entrenar-se durant l’estiu amb els bastons d’esquí.

És un exercici físic apte per a tothom, de qualsevol edat, sexe o condició física. Una activitat divertida, a l'aire lliure, per a realitzar sol o en grup, durant tot l'any, en circuits urbans o naturals que contribueix, a més,  a la socialització i a reduir l’estrès. Fins i tot, s’utilitza amb finalitats terapèutiques en processos de rehabilitació de lesions.

Està previst fer un segon curset a finals de juny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario