1 mar 2011

Benvingudes i benvinguts al blog de Cuina i Salut!

Des d’aquest racó de la xarxa us convidem a compartir taula amb nosaltres, a aficionar-vos a la cuina, a menjar de manera saludable, a descobrir la riquesa de la nostra gastronomia i  la història i la cultura que formen part dels nostres plats d’ahir i d’avui.
Al blog de Cuina i Salut us donarem receptes, us aconsellarem sobre tècniques culinàries, us assessorarem sobre els productes més sans, us suggerirem bons restaurants i, fins i tot, us proposarem passejades i rutes gastronòmiques perquè combineu forma física, alimentació i coneixement del territori.
No deixeu de visitar-nos periòdicament, us soprendrem amb les nostres entrades i feu córrer la veu, quants més seguidors serem més ric i variat serà el contingut. Esperem els vostres comentaris!
Tessa, Elisenda i Mireia

1 comentario:

  1. Enhorabona!

    Estava esperant que creéssiu un blog.
    Espero que tingueu molt d'èxit. Vull agrair especialent a la Tessa la classe que ens va fer a Bellver de Cerdanya en relació a la dieta depurativa, va ser excel·lent i crec que li trauré molt de profit.
    Us desitjo a totes les que heu fet possible aquest blog que us vagi molt bé i us animo perquè continueu amb aquesta tasca.
    Moltes gràcies per tot el que ens ensenyeu i una abraçada des de la Cerdanya.

    Montserrat Grau

    ResponderEliminar